Concursuri studențești

18 Decembrie 2012

CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA organizeaza cea de-a 7-a editie a Competitiei Studentesti, eveniment dedicat studentilor de la facultatile cu profil tehnic si informatic dornici sa-si etaleze cunostintele si sa raspunda unei provocari tehnice interesante ce contribuie la pregatirea lor pentru o cariera de succes.

Tema competiţiei studenţeşti, care se va desfăşura în zilele de 26-27 aprilie 2013, este Electro-mobility 2.
Studenţii trebuie să ofere o soluţie tehnică pentru a rezolva inovativ şi eficient proiectul: "Drive an electrically actuated car, communicate status and stop precisely on target" .

O scurtă descriere, cerinţele tehnice ale proiectului, regulamentul şi formularele necesare înscrierii sunt disponibile aici.

Echipele formate din 3-4 studenţi îndrumate de un cadru didactic, trebuie să trimită o scurtă descriere a soluţiei pentru proiectul ales până la data de 20 ianuarie 2013 la adresa de mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Analiza acestora şi selecţia propunerilor ce vor intra în concurs va fi efectuată de o comisie de experţi din cadrul companiei noastre până la data de 24 ianuarie 2013.


11 Decembrie 2012

Eye in the Sky este un proiect derulat de TeamNet în perioada 1 noiembrie 2012 – 12 iulie 2013 şi care se adresează studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor interesaţi să realizeze o cercetare inedită, care poate fi folosită drept suport practic pentru lucrarea de diplomă.

Citeste mai mult ....


 


2011 - Departamentul de Automatica si Inginerie Electrica